JERSY

önvédelmi és karate
iskola

gyerekeknek és felnőtteknek

IMG_8823-removebg-preview

JERSY

önvédelmi és karate
iskola

gyerekeknek és felnőtteknek

IMG_8823-removebg-preview

Miért minket válassz?

Jersy mester és fekete öves tanítványai

A Jersy Önvédelmi Iskola várja azokat a kis és nagy tigriseket – 6 éves kortól 101 éves korig -, akik önvédelmet szeretnének tanulni, érdeklődnek a karate iránt. A karate mozgásanyagára építve, de az önvédelmet előtérbe helyezve edzhető nálunk test és lélek, jó hangulatban, jó közösségben. Az iskola vezetője Jersabek Tibor, Jersy mester. 

Küldetésünk: Erősebbé tenni a bátortalant, segíteni, életre nevelni a félénk gyerekeket. Hétköznapi önvédelem és valami ennél jóval több: ütések, rúgások, szabadulások, gyakorlatias önvédelmi technikák, rúgópárna és pontozó kesztyű stresszoldó hatása, erő, gyorsaság, koordináció, terhelhetőség fejlesztése. Csatlakozás folyamatosan. 

A gyerekekkel együtt a szülők is beállhatnak az edzésekre, a tapasztalatok alapján nagy örömmel edzenek együtt a családok. 🙂 

Kalmár Árpád, a Magyarországi Harci Művészetek Össz-Szövetsége elnökének és a Magyar Karate Szakszövetség alelnökének megtisztelő szavai

Elérhetőségek

Edzések:

kedden és csütörtökön, 17:30-19:00-ig.

Helyszín:

Csili Művelődési Központ, 20. ker., Baross utca 55., Fehér terem. 

jelentkezés

A MESTER

jersabek tibor - jersy mester

ZEN DO 8. Dan - MKSZ 5. Dan - IKS 5. Dan

Az iskolát vezeti Jersabek Tibor, Jersy mester, aki 1984-ben kezdte a karate tanulását, Shihan Réti István és Shihan Pétercsák József iskolájában. Később full kontakt stílust tanult Sikó Pétertől, francia-boxot (Savate) Jean Francois Loudcher, francia mestertől és megismerkedett más küzdősportok technikáival is. 

30 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik, stílusában ötvözi a karate és az általa tanult küzdősportok mozgásanyagát, fókuszban tartva a gyakorlatias önvédelmi technikák alkalmazását. 

Gyerekeket és felnőtteket egyaránt tanít. Számos jól képzett, magas öves harcos nőtt fel nála, sokan mester fokozatot értek el, nemzetközi színtereken, Japánban is eredményesen mérettettek meg.

0
év
0
edzéssel töltött óra
0
örömteli perc a gyakorlásban

GALÉRIA

GYERE ÉS PRÓBÁLD KI

RÓLUNK MONDJÁK

Vélemények

Fontos számunkra, hogy békés harcosokat neveljünk, olyan emberekké váljunk, akik békében vannak a világgal és önmagukkal, de kiállnak magukért, ha kell.

Elérhetőségek

Keress minket bizalommal

Várunk Téged is szeretettel, keress a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Elérhetőségek

Közösségi média